Vores skadecenter holder ferielukket i uge 29 & 30

Peugeot-forhandler i Nykøbing Falster

Peugeot har i mange år været anerkendt som et af de mest populære bilmærker i Danmark – og med god grund. Peugeots innovative tilgang til bilproduktion sikrer højkvalitets køretøjer med stil og pålidelighed. Med et omfattende sortiment kan Peugeot imødekomme ethvert behov. Derudover er Peugeot kendt for at tilbyde et spændende varevognsprogram, der tiltaler mange virksomheder. Uanset om du leder efter en elegant personbil eller en pålidelig varevogn til din virksomhed, kan Peugeot præsentere dig for en række spændende valgmuligheder.

Hos Schulz Biler i Nykøbing Falster har du mulighed for at opleve vores udvalg af Peugeot samt booke en prøvetur, så du er helt sikker på at vælge den helt rette bil.

Finansiering af din nye Peugeot

Har du brug for en attraktiv finansiering af din nye bil? Vi er skarpe på netop dette område og gør processen let for dig. Vi konkurrerer naturligvis med banken og finansieringsselskabet om de bedste betingelser. Vi har dog et godt forhold til begge parter og forhandler altid en fornuftig finansieringsplan for vores kunder. Hvis du ønsker det, kan vi agere din repræsentant i junglen af finansieringsmuligheder. Vi er altid til rådighed – både når det gælder finansiering til privat og erhverv.

Lyder en Peugeot som et godt valg for dig, eller ønsker du vores råd og vejledning til valg af bil eller finansiering? Du er altid velkommen til at kigge forbi vores bilhus på Herningvej 11 i Nykøbing Falster. Du kan også kontakte os gennem vores kontaktformular eller på tlf. 54 86 10 16.

Hvordan kan vi hjælpe dig videre?

Skulle du have nogen spørgsmål, eller på anden vis savne svar på noget, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Åbningstider

Vores skadecenter holder ferielukket i uge 29 & 30

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20 Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

24. Juli
25. August
26. August
27. August
28. August
29. August
30. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket