Vores skadecenter holder ferielukket i uge 29 & 30

Velkommen til Schulz Biler

Et professionelt værksted med kvalitetsbevidste medarbejdere

Hos Schulz Biler i Nykøbing Falster er vi et moderne bilhus med tilhørende autoværksted og skadecenter. Vi stræber efter at være din foretrukne og lokale bilforhandler, hvor du kan finde et stort udvalg af både nye og nyere brugte biler fra forskellige mærker og i forskellige prisklasser. Som nyvognsforhandler af Nissan, Peugeot og Mazda kan vi præsentere dig for et bredt modelprogram, der dækker alle dine kørselsbehov. Uanset om du søger den perfekte familiebil, en økonomisk bybil eller en terrængående SUV, er vi sikre på at have det ideelle køretøj til dig. Udover vores imponerende udvalg af nye biler kan vi også tilbyde mindst 20 nøje udvalgte og topklargjorte brugte biler fra forskellige mærker.

Kvalitet og service i fokus

Hos Schulz Biler lægger vi stor vægt på at levere kvalitet og førsteklasses service til vores kunder. Vi lever af vores tilfredse og loyale kunder, og vores ultimative mål er at sikre din fulde tilfredshed som kunde hos os. Uanset om du har brug for professionel service, reparation af din bil eller søger vejledning vedrørende køb, finansiering eller forsikringsmuligheder, så står vores dedikerede og faguddannede personale altid klar til at vejlede, rådgive og hjælpe dig.

Besøg vores moderne bilhus i Nykøbing Falster

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores moderne bilhus, hvor du kan opleve vores brede modelprogram på nærmeste hold. Besøg os på Herningvej 11 i Nykøbing Falster, hvor vores dedikerede team glæder sig til at byde dig velkommen og tage en uforpligtende snak om din drømmebil. Du er også vores kontaktformular eller på tlf. 54 86 10 16 for at få mere information om en servicekontrakt, der passer til netop dine behov.

Med venlig hilsen,
Helle, Andreas & Ole Schulz

Organisationer vi støtter

Hvordan kan vi hjælpe dig videre?

Skulle du have nogen spørgsmål, eller på anden vis savne svar på noget, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Åbningstider

Vores skadecenter holder ferielukket i uge 29 & 30

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20 Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

24. Juli
25. August
26. August
27. August
28. August
29. August
30. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket