Vores skadecenter holder ferielukket i uge 29 & 30

Mazda Modeller

Mazda-forhandler i Nykøbing Falster

Mazda er et japansk bilmærke, som for alvor har etableret sig på de danske veje. Når du vælger en Mazda, kan du forvente et køretøj med en enestående performance, stilfuldt design og høj køreglæde til konkurrencedygtige priser. Mazda tilbyder et bredt udvalg af modeller skabt med fokus på kvalitet, innovation og teknologisk avancerede løsninger. Så uanset om du søger en praktisk og økonomisk bybil, en rummelig stationcar til hele familien eller en robust og terrængående SUV, kan du finde en Mazda, der opfylder dine ønsker og behov.

Hos Schulz Biler i Nykøbing Falster har du mulighed for at opleve vores udvalg af Mazda samt booke en prøvetur, så du er helt sikker på at vælge den helt rette bil.

Finansiering af din nye Mazda

Har du brug for en attraktiv finansiering af din nye bil? Vi er skarpe på netop dette område og gør processen let for dig. Vi konkurrerer naturligvis med banken og finansieringsselskabet om de bedste betingelser. Vi har dog et godt forhold til begge parter og forhandler altid en fornuftig finansieringsplan for vores kunder. Hvis du ønsker det, kan vi agere din repræsentant i junglen af finansieringsmuligheder. Vi er altid til rådighed – både når det gælder finansiering til privat og erhverv.

Lyder en Mazda som som det rette valg for dig, eller ønsker du vores råd og vejledning til valg af bil eller finansiering? Du er altid velkommen til at kigge forbi vores bilhus på Herningvej 11 i Nykøbing Falster. Du kan også kontakte os gennem vores kontaktformular eller på tlf. 54 86 10 16.

Hvordan kan vi hjælpe dig videre?

Skulle du have nogen spørgsmål, eller på anden vis savne svar på noget, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Åbningstider

Vores skadecenter holder ferielukket i uge 29 & 30

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20 Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

24. Juli
25. August
26. August
27. August
28. August
29. August
30. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket