Vores skadecenter holder ferielukket i uge 29 & 30

Dækhotel

Vi opbevarer og skifter dækkene for dig

Hos Schulz Biler sørger vi for, at dine sommer- eller vinterdæk er trygt opbevaret under korrekte forhold på vores dækhotel. Køber du en ny eller brugt bil hos os, har du mulighed for at tilkøbe vores praktiske dækhotelservice til kun kr. 648,- pr. halvår.

Når du erhverver din nye bil hos os i juli måned, leverer vi den til dig med sommerdæk monteret og opbevarer samtidig dine vinterdæk sikkert for dig. Når vejret igen kræver vinterdæk, skal du blot besøge vores værksted, og mens du venter, skifter vi dine dæk og monterer vinterhjulene – alt imens du kan nyde en gratis kop kaffe, te eller chokolade.

Når tiden er inde til at skifte dæk igen, er du velkommen til at komme forbi. Vi sørger for at montere dine sommerhjul, så din bil bliver klar til sommerkørsel. Som en ekstra bonus kan du også få et tilbud på en let klargøring, der inkluderer vask, støvsugning, affedtning og polering for at få din bil til at stråle.

Vi passer på dækkene for dig

Pris: Kun kr. 648,- pr. halvår
1 gang halvårligt hjulskift
Sikker opbevaring af dine dæk samt hjulvask
Vaskebon til vores vaskehal
Nyd en gratis kop kaffe, te eller chokolade, mens du venter på vores service

Book din tid på vores dækhotel

Hos Schulz Biler står vi klar til at gøre dit dækskifte og opbevaringen af dine dæk så nemt og bekvemt som muligt. Book din tid til et dækskifte samt opbevaring af dine dæk på vores dækhotel lige her eller kontakt os via vores kontaktformular eller på tlf. 54 86 10 16. Vi ser frem til at servicere dine dæk.

Dækhotel

648,-

kr. inkl. moms

Hvordan kan vi hjælpe dig videre?

Skulle du have nogen spørgsmål, eller på anden vis savne svar på noget, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Åbningstider

Vores skadecenter holder ferielukket i uge 29 & 30

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20 Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

24. Juli
25. August
26. August
27. August
28. August
29. August
30. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket