Biler hos moderne bilhus

Hos Schulz Biler har vi biler i alle prisklasser fra bilmærkerne Nissan, Honda, Peugeot og Mitsubishi. Vi har både nye og brugte biler, og de er alle udstillet i vores moderne bilhus, hvor vi præsenterer dig for netop de biler, du har interesse i.

Klik på et af mærkerne for at se modellerne.

nissan-600
h-600
p-600
mitsubishinew
mazdalogo

Her køber tilfredse kunder biler

Du er altid velkommen hos Schulz Biler. Mange af vores kunder er gengangere, og har du først købt bil hos os en gang, er det meget sandsynligt, at du også vil købe den næste bil hos os. Vi gør nemlig alt for at være en attraktiv virksomhed både for vores medarbejdere og vores kunder, som køber biler hos os.

Vi bygger på gode og langvarige relationer, som kommer dig til gavn som kunde og os til glæde som bilforhandler.

Køb biler af høj kvalitet i Nykøbing Falster

Vores bilhus med tilhørende autoværksted og skadecenter har postnummer i Nykøbing Falster. Med rødder, der stikker dybt i landsdelen, har vi kunder, som kommer igen og igen. Vi værdsætter de gode relationer og mener, det er en stor fordel, at vi kender hinanden, når vi skal sælge biler, der matcher vores kunders behov.

Hele vores personale er faguddannet og kender vores biler ned til mindste detalje. Du kan altid regne med ærlig rådgivning og en god handel.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores moderne bilhus.

De seneste glade bilkøbere..

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons