Vores skadecenter holder ferielukket i uge 29 & 30

Din destination for nye biler

Vi er stolte af at kunne tilbyde et imponerende sortiment af nye biler i alle prisklasser fra de anerkendte bilmærker Nissan, Peugeot og Mazda. Vores udvalg af nye biler er alle udstillet i vores moderne bilhus, hvor du kan udforske og opleve de biler, der fanger din interesse. Vores dedikerede personale, der alle er faguddannede og passionerede omkring vores biler, står klar til at give dig en præsentation samt ærlig og kompetent rådgivning omkring hver enkelt model. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores biler eller vores service.

Vi bygger på kundetilfredshed og langvarige relationer

Hos Schulz Biler stræber vi efter at være en attraktiv virksomhed både for vores medarbejdere og vores kunder. Vi lægger stor vægt på at opbygge solide og langvarige relationer, der gavner dig som kunde og skaber glæde for os som bilforhandler. Vi stræber efter at være din pålidelige partner i hele processen, og er helt bevidste om, at tillid og tilfredshed er afgørende for at opbygge langvarige relationer. Mange af vores kunder vender tilbage igen og igen og vi glæder os over den tillid, vores kunder viser os.

Moderne bilhus i Nykøbing Falster

Vores moderne bilhus med tilhørende autoværksted og skadecenter er beliggende i Nykøbing Falster. Vi har dybe rødder i lokalområdet og værdsætter vores mange kunder, der vender tilbage til os gang efter gang. Besøg Schulz Biler og oplev vores dedikation til kvalitet, service og enestående biloplevelser. Vi er dit lokale bilhus med stor ekspertise og passion for biler. Lad os sammen finde den helt perfekte bil, der vil opfylde dine drømme og kørselsbehov.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores moderne bilhus.

Hvordan kan vi hjælpe dig videre?

Skulle du have nogen spørgsmål, eller på anden vis savne svar på noget, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Åbningstider

Vores skadecenter holder ferielukket i uge 29 & 30

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20 Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

24. Juli
25. August
26. August
27. August
28. August
29. August
30. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket