Vores skadecenter holder ferielukket i uge 29 & 30

Servicekontrakt hos Schulz Biler

Hos Schulz Biler får du autoriseret service af vores dygtige og erfarne mekanikere. Vi ved, at din bil er vigtig for dig, og vores mål er derfor at sikre, at den altid er i topform. Når du tegner en servicekontrakt hos Schulz Biler, kan du derfor trygt nyde din bil og være sikker på, at din bil er i de bedste hænder. Vi tager os af alt det nødvendige vedligeholdelse samt reparationer for et fast månedligt beløb, så du undgår uforudsete udgifter i forbindelse med din bil.

Vi tilbyder altid vores servicekontrakter i en periode på 5 år. Dette giver dig langvarig tryghed og sikkerhed for, at din bil er i gode hænder i mange år fremover. Kilometer kan sættes efter dit behov – dog er vores kilometergrænse på 150.000 km.

For at opretholde bilens garanti bruger vi udelukkende originale reservedele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da vi ved, at kun det bedste er godt nok til din bil.

Opret en servicekontrakt hos Schulz Biler

Du kan kontakte os på flere måder for at få mere information om vores servicekontrakt. Kontakt os i dag gennem vores kontaktformular eller på tlf. 54 86 10 16 for at få mere information om en servicekontrakt, der passer til netop dine behov.

Hvordan kan vi hjælpe dig videre?

Skulle du have nogen spørgsmål, eller på anden vis savne svar på noget, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Åbningstider

Vores skadecenter holder ferielukket i uge 29 & 30

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20 Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

24. Juli
25. August
26. August
27. August
28. August
29. August
30. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket