Vores skadecenter holder ferielukket i uge 29 & 30

Peugeot købsbiler oversigt

Peugeot Købsbiler

Hos Schulz Biler er vi glade for at kunne præsentere vores store udvalg af fabriksnye købsbiler fra Peugeot. Vores store udvalg af Peugeot sikrer, at uanset hvilke kørselsbehov du har, er vi overbeviste om, at vi har den perfekte Peugeot til dig.

Vi forstår vigtigheden af at vælge den helt rette bil, der kan opfylde alle dine krav til kørsel og komfort. Vores erfarne personale står altid klar til at lytte og hjælpe dig med at finde den bil, der passer bedst til dine ønsker. Vi guider dig gennem vores omfattende udvalg for at finde den ideelle Peugeot-model til dig.

Besøg Schulz Biler i dag og oplev vores store udvalg af helt nye biler fra Peugeot. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde din drømmebil.

Finansiering af din nye Peugeot

Har du brug for en attraktiv finansiering af din nye bil? Vi er skarpe på netop dette område og gør processen let for dig. Vi konkurrerer naturligvis med banken og finansieringsselskabet om de bedste betingelser. Vi har dog et godt forhold til begge parter og forhandler altid en fornuftig finansieringsplan for vores kunder. Hvis du ønsker det, kan vi agere din repræsentant i junglen af finansieringsmuligheder. Vi er altid til rådighed – både når det gælder finansiering til privat og erhverv.

Lyder en Peugeot som et godt valg for dig, eller ønsker du vores råd og vejledning til valg af bil eller finansiering? Du er altid velkommen til at kigge forbi vores bilhus på Herningvej 11 i Nykøbing Falster. Du kan også kontakte os gennem vores kontaktformular eller på tlf. 54 86 10 16.

Hvordan kan vi hjælpe dig videre?

Skulle du have nogen spørgsmål, eller på anden vis savne svar på noget, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Åbningstider

Vores skadecenter holder ferielukket i uge 29 & 30

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20 Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

24. Juli
25. August
26. August
27. August
28. August
29. August
30. August

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket