Værkstedet

Schulz Biler råder over værksteder til opretning, reparation og service. En stab af veluddannede og kvalitetsbevidste medarbejdere står klar til at udføre service- og reparationsopgaver samt rådgivning om kommende vedligeholdelse. Vi råder over et stort reservedel/tilbehørslager – dette er din sikkerhed for hurtig levering og unødig ventetid.

Om værkstedet:

Vores folk på værkstedet kender hver en skrue i din bil og har det måleudstyr, der skal til, for at holde din bil i topform. Og du er samtidig sikker på, at garantien forsat gælder, da vi overholder alle forskrifter, som importøren har fastlagt.

En moderne bilmotor er yderst stabil, men sker der noget, er det nødvendigt at have det korrekte måleudstyr, for hurtigt at kunne finde fejlen og udbedre den optimalt.

Mulighed for lejebil ved service

Er du afhængig af din bil. Kan vi endvidere tilbyde lejebil under reparationen til en meget favorabel pris.
Husk, at hvis du får en skade, så er det vigtigt, at bilen bliver repareret på værksted, der kender fabrikkens forskrifter, så eventuel fabriksgaranti forsætter og bilens sikkerhedszoner opfylder normerne for modellen.
I skadecentret kan vi foretage fototaksering i forbindelse med takseringsskader. Vi sørger for at din forsikringsskade bliver fulgt helt til dørs, så du har mindst mulig besvær hermed.

 

Vi har det mest moderne udstyr til reparation af din bil, så den er i de bedste hænder på vores værksted.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Skulle du have nogen spørgsmål, eller på anden vis savne svar på noget, vil vi hellere end gerne hjælpe dig.
Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt!