Bilforhandler af Honda, Nissan og Peugeot

Hos Schulz Biler forhandler vi de bilmærker, vi mener, er de bedste for vores kunder. De tre bilmærker Honda, Nissan og Peugeot er bilmærker, vi som bilforhandler kan stå inde for, og vi kan garantere, at kvaliteten altid er i top.

Stor tilfredshed hos din bilforhandler

Vi sætter stor pris på vores loyale og tilfredse kunder. Grundstenen i vores virksomhed er relationer. Vi lever af vores kunder, som kommer igen og igen, når de har brug for en bilforhandler med ekspertviden og erfaring. Vi er din bilforhandler i Nykøbing Falster, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Bilforhandler med lokale rødder

For os er det vigtigt, at vi kender vores kunder, og at vi giver os tid til at deltage aktivt i lokalsamfundet. Vi er omkring 27-28 medarbejdere hos Shulz Biler, og alle har en relation til byen og byens folk. Vi kender hinanden godt, og det skaber tryghed og velkommenhed hos din bilforhandler.

Din bilforhandler i Nykøbing Falster

Når du har brug for en reel og kompetent bilforhandler, kan du regne med os. Vi er din bilforhandler, når du har brug for en ny bil eller en fordelagtig finansiering. Spørg os til råds om stort og småt, vi er klar til at hjælpe i vores bilhus i Nykøbing Falster.

mitsubishinew
mazdalogo